kedvencek (0)

Eladó új építésű 160 m²-es családi ház, Győrújbarát

Azonosító: W27527 - utoljára módosítva: 2017.03.25

Érdeklődni

REMMARK HÁZ
Győr, Liezen-Mayer utca 13.
Krammer Gábor
+36 70 417 1449
krammer.gabor@remmark.hu

Biztonsági kód: 4 + 3 =
Üzenet küldése
ingatlan típusa:új építésű családi ház
helység:Győrújbarát
alapterület:160 m²
ár:30 300 000 Ft  
szoba:6 (nappalival)  
állapota:új építésű  
egyedi fűtés; erkély/terasz; parkoló;

Leírás


NYUGALOM ÉS KÉNYELEM GYŐRÚJBARÁTON

A családi ház Győrújbarát délnyugati területére került megtervezésre. Az egyszintes ház 160 nm nettó alapterületű, nappali + 5 hálószobás. Nagyméretű nappali-konyha-étkező, 5 hálószoba, 2 fürdőszoba, valamint tárolóhelyiségek szolgálják a Lakók kényelmét. A házhoz nagyméretű terasz is megtervezésre került, csakúgy, mint az utcáról közvetlenül megközelíthető 37 nm-es kétbeállós garázs. A lakótér megfelelően elkülönül az utcafronttól.

Műszaki tartalmat tekintve a 30 cm tégla falazatra 10 cm hőszigetelés fog kerülni. Lábazati és aljzat szigetelést kap az épület, valamint műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre. A fűtésről kondenzációs gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadókkal, igény esetén padlófűtéssel. "A" energetikai besorolás.

Építészeti ajánlat, a feltüntetett ár a felépítmény FŰTÉSKÉSZ ára, A TELEKHÁNYADOT NEM TARTALMAZZA. Kulcsrakész átadás külön megállapodás alapján történik. Kivitelezőink a felépítmény saját telekre történő felépítését is vállalják.

Ideális mindazok számára, akik Otthonukat Győr vonzáskörzetében képzelik el, de a nagyvárosi nyüzsgést szeretnék maguk mögött tudni.

Irodánkban bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes hiteltanácsadás igénybe vehető. Illetékmentesség, CSOK igénylés, állami támogatásokhoz kötődő ügyintézés.