kedvencek (0)

Eladó 80 m²-es tégla lakás, Győr-Sziget

Azonosító: W30332 - utoljára módosítva: 2017.06.21

Érdeklődni

REMMARK HÁZ
Győr, II. Liezen-Mayer u.13.
Goricsán Richárd
+36 70 431 6857
goricsan.richard@remmark.hu

Biztonsági kód: 3 + 2 =
Üzenet küldése
ingatlan típusa:tégla lakás
helység:Győr-Sziget
alapterület:80 m²
ár:20 900 000 Ft  
szoba:3 (nappalival)  
állapota:felújított  
emelet:földszint  
1; távfűtés;

Leírás


NYUGODT OTTHON GYŐR-SZIGETBEN

A tégla építésű földszinti 80 nm-es lakás Győr-Sziget egyetemhez közeli területén található. A jelenleg nappali és hálószobás kialakítású ingatlan különálló konyhával-étkezővel, hálószobából megközelíthető fürdőszobával rendelkezik.
A lakásban háztartási helyiséggé alakított kamrahelyiség, illetve a társasházban található külön tároló elegendő plusz tárolóhelyet tud biztosítani.

A lakás 2008-ban teljes körű felújításra került. Redőnnyel ellátott műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, a feleslegesen tagolt helyiségek egybenyitásával kellemes életteret alakítottak ki a tulajdonosok. A konyha teljes átalakításon esett át, valamint a vezetékek cseréje is megtörtént.

A lépcsőház kellemes, nyugodt, parkos területen keresztül közelíthető meg. Parkolás az utcán ingyenesen, valamint a közelben található opcionálisan megvásárolható garázsban is megoldható.

Ideális mindazok számára, akiknek elsődleges szempont, hogy Otthonuk könnyen elérhető tömegközlekedési-, kulturális-, oktatási lehetőségek közelében legyen. A lakás elhelyezkedése révén befektetési lehetőségnek is tökéletes, könnyen kiadható.

Irodánkban bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes hiteltanácsadás igénybe vehető. Illetékmentesség, CSOK igénylés, állami támogatásokhoz kötődő ügyintézés.

További információkért hívjon bizalommal!