kedvencek (0)

Eladó 130 m²-es családi ház, Lébény

Azonosító: W31590 - utoljára módosítva: 2017.06.09

Érdeklődni

REMMARK HÁZ
Győr központ, Somogyi Béla utca 22/A.
Andraschek Kata
+36 70 431 6802
andraschek.kata@remmark.hu

Biztonsági kód: 3 + 4 =
Üzenet küldése
ingatlan típusa:családi ház
helység:Lébény
alapterület:130 m²
ár:25 000 000 Ft  
szoba:5 (nappalival)  
egyedi fűtés; erkély/terasz; parkoló;

Leírás


Győr - Moson - Sopron megye Lébény , családi ház eladó !

A két szintes, tégla építésű ingatlan Lébény város legnívósabban felújított , csendes, hangulatos utcájában található , alapterülete 130 m2, a telek teljes területe 1192 m2. A nyolcvanas évek közepén épült, ám tulajdonosai korszerűsítették, modern szigeteléssel látták el külső falait, tetőterét, a fűtés rendszerét (turbó gázkazán + a vegyes tüzelésű kazán is megmaradt). A ház kialakítása lehetővé teszi két külön bejáratú lakás kialakítását, kevés ráfordítással!
Teljes területe alápincézett, a földszinten egy tágas nappali, egy étkezőhelyiség, konyha, fürdőszoba, WC található. A tetőtérben két kisebb, és egy nagyobb szoba, valamint egy fürdőszoba került kialakításra. A helyiségek egy részének felújítása is megtörtént, a hátra lévőkben építész irodánk készséggel áll rendelkezésre.
Az udvart, és a kertet termő gyümölcsfák, szőlő gazdagítják, találunk itt melléképületet, tárolót és külön garázst is.
Idilli környezet, fejlődő kisváros, Győr és Mosonmagyaróvár könnyen elérhető távolságban (M1 autópálya lehajtó 2km – re), kedvező ár! Hívjon bizalommal!

Irodánkban bankfüggetlen hitel tanácsadás, ügyintézés is igénybe vehető, építészeink a felmerülő felújítással, átalakítással kapcsolatos igényeik esetén szívesen nyújtanak segítséget.