kedvencek (0)

Eladó 130 m²-es családi ház, Győr-Kisbácsa

Azonosító: W27920 - utoljára módosítva: 2017.06.21

Érdeklődni

REMMARK HÁZ
Győr, Somogyi Béla utca 22/A.
Goricsán Richárd
+36 70 431 6857
goricsan.richard@remmark.hu

Biztonsági kód: 3 + 3 =
Üzenet küldése
ingatlan típusa:családi ház
helység:Győr-Kisbácsa
alapterület:130 m²
ár:37 900 000 Ft  
szoba:3 (nappalival)  
állapota:jó állapotú  
egyedi fűtés; erkély/terasz; parkoló;

Leírás


KELLEMES OTTHON KISBÁCSÁN

Győr- Moson-Sopron megye, Kisbácsa városrészben 664 nm-es telken fekvő családi ház eladó.

A 130 nm lakóterű ház 1982-ben épült. Jelenleg nappali + 2 hálószoba, konyha-étkező, fürdőszoba, tárolóhelyiségek szolgálják az ott lakók kényelmét. Az emeleten található egyik hálószoba egybenyitással nyerte el jelenlegi formáját, de a nettó 22,42 nm-es szoba könnyedén kettéválasztható. A kétszintes lakótér alatt pince található. A nyugodt otthon a terasz befedésével nyert 19,8 nm területű télikert teszi teljessé.

Az épület 2014-ben 10 cm szigetelést kapott, szigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, felújították a pincét, valamint a konyhabútor is cserére került. Tavalyi évben a tető is cserére került.

A telek teljes egészében parkosított. Különálló épületben kapott helyet az aknás garázs, valamint a több helyiségből álló melléképület, amely sokoldalúan kihasználható tetőterasszal is rendelkezik. Az udvaron gyümölcsfák is helyet kaptak. A telek két utcáról is megközelíthető.

A ház fűtése gázkazánnal megoldott, de vegyestüzelésű kazán is beépítésre került kiegészítő fűtési lehetőségként.

Ideális mindazok számára, akik szeretnének közel maradni a nyüzsgő Belvároshoz, de Otthonukat kisvárosi környezetben képzelik el.

Irodánkban bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes hiteltanácsadás igénybe vehető. Illetékmentesség, CSOK igénylés, állami támogatásokhoz kötődő ügyintézés.

Hívjon bizalommal!